De curând am realizat un birou, unic, în Pitești. Realizat dintr-un container metalic, marca ComboBox, îmbrăcat în șindrilă de cedru. Cu ajutorul colegilor de la www.combolights.ro a fost personalizat cu atic din bond și firmă luminoasă conform cerințelor de marketing ale clientului.

Printre avantajele pe care le aveți contractând o lucrare cu firma noastră putem enumera următoarele:

  1. Suntem producători! Containerele sunt produse de la zero în halele noastre, ceea ce înseamnă că ne asumăm, în totalitate, garanția produsului final.
  2. Suntem flexibili! Oferim flexibilitate din punct de vedere al finisajelor, dotărilor, suprafețelor vitrate etc. În plus, ne adaptăm bugetului dumneavoastră!
  3. Consultanța este gratuită! În funcție de cerințele și necesitățile fiecărui client, personalizăm ofertele.
  4. Nu trebuie să alergați pentru personalizarea containerului din punct de vedere publicitar! Colegii noștri de la ComboLights, vă pot realiza firme luminoase și alte tipuri de produse publicitare, așa cum vă doriți, la cele mai bune prețuri.

Dacă v-am convins, tot ce aveți de făcut este să ne contactați telefonic (0726015156), pe https://www.facebook.com/combometalbox sau să ne trimiteți o cerere de ofertă pe marketing@combobox.ro!

One thought on “Biroul tău într-un container?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *