Container metalic cu finisaj exterior din lemn și tencuială decorativă. Dimensiuni 12L/2,4l m – locuință de week-end. Containerul poate fi văzut, la cerere, în Pitești (zona Trivale).

Personalizare container comercial cu BOND, lumini ambientale și colant publicitar aplicat parțial. Lucrare realizată cu ajutorul www.combolights.ro – producător firme luminoase și materiale publicitare . Containere sunt amplasate în Pitești (zona Casa Cărții – stație autobuz) și în Mioveni. Se poate realiza pe diverse dimensiuni și personaliza în funcție de necesitățile clientului.

Ansamblu containere amplasate în zona “Căpitan Cuțui” Pitești. Fiecare element este compus din doua containere standard (cu dimensiunile 6000L/2400l/2500h), unite între ele, pentru desfășurarea activităților de tip: centru de formare profesională și studio foto. Copertină metalică cu plexiglas executată cu ajutorul www.combometal.ro – producător confecții metalice.

Rezistența în timp, cât și la mutarea frecventă a containerelor noastre este dată de piesele masive folosite în structura lor. La containerele “ComboBox” piesele de colț – producție proprie – sunt executate prin procese complexe de prelucrare a metalelor și suduri, pentru a asigura garanția unui produs de calitate superioară.

Container standard 4000L/2400l/2500h (la interior) cu instalatie electrica, tamplarie PVC si podea acoperita cu linoleum.

Containere in curs de executie (birou si fast-food).

Container 6000L/2400l/2700h mm, pereti din panouri sandwich de 100 mm – culoare gri antracit cu parchet laminat si grup sanitar, tamplarie PVC personalizata.

Container 6000L/2400l/2700h, pereti din panouri sandwich de 40 mm, cu usa de acces si doua ferestre din PVC.

Container cu dimensiunile 6000L/2400l/2700h, cu pereti din panouri sandwich de 100 mm, culoare gri antracit la exterior, tamplarie PVC personalizata, parchet laminat si linoleum, grup sanitar si camera de depozitare.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0726015156 sau pe email: marketing@combobox.ro